Oogmeting

oogmeting

Een mooie bril zonder het juiste glas heeft geen functie. Daarom besteden wij ruim de tijd aan een goede uitgebreide oogmeting. Dit gebeurt door een gekwalificeerde opticien die verschillende oogtesten met u zal verrichten. U kunt hiervoor een afspraak maken of bellen met 0522 - 463 130.

Met regelmaat

Het controleren van uw ogen doen wij het liefst 1x per 2 jaar. De meeste mensen vergeten wanneer de laatste oogmeting is geweest. U mag altijd even bellen of langskomen om het na te laten kijken.

Oogmeting kinderen

Vanaf een jaar of 10 is het ook mogelijk om de oogmeting in onze winkel te laten doen. Daarvoor kunt u het beste naar een orthoptist gaan, dit kunt u via de huisarts regelen.

lenzen

Contactlensmeting

Starten met contactlenzen

Wilt u gaan starten met lenzen dragen, dan beginnen we met een uitgebreide lensscreening. We beginnen met de oogmeting, maar kijken ook naar uw oogbol om te zien of deze geschikt is voor lenzen. Op basis van deze bevindingen leggen wij u uit welke lenzen voor u geschikt zijn.

Contactlenscontrole

Bij contactlenzen is regelmatige lenscontrole erg belangrijk. Wij controleren zo de status van de lens, maar ook het oog, de traanfilter, of de lens nog goed past en niet beschadigd is. De lenscontrole vindt in eerste instantie 1x per half jaar plaats. U krijgt vanzelf een oproep.